engelbert strauss vam želi ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. V ta namen uporabljamo t.i. piškotke. Z nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se z uporabo piškotkov strinjate. x
Izdelki
Filter

Varnostna očala za zaščito pred poškodbami


engelbert strauss zaščitna oprema, Zaščita pri delu

Varnostna očala – za zaščito oči med delom

Varnostna očala so stalni spremljevalci pri mnogih področjih dela in ščitijo očesno mrežico pred poškodbami. Tu lahko najdete različne modele varnostnih očal, ki ustrezajo različnim zahtevam. če delovno mesto zahteva konstantno uporabo varnostnih očal, te ne smejo samo ščititi pred poškodbami, ampak se morajo tudi odlično prilegati in biti udobne pri nošenju. Zato engelbert strauss dobavlja modele z nastavljivo dolžino in kotom držal, npr. e.s. varnostna očala Helin. Z lastnostmi, ki onemogočajo rosenje in s kotom pogleda 180° varnostna očala omogočajo tudi izjemno zaščito in udobno nošenje. Obarvani modeli izboljšajo kontrast in omogočajo očem počitek ter ščitijo pred mehanskimi poškodbami in svetlobnimi motnjami.

Varnostna očala v skladu z EN 166, EN 170 ali EN 172 standardom

To pomeni, da so oči manj utrujene in napete. V engelbert strauss internetni trgovini v kategoriji zaščita oči najdete ščitnike obraza in varnostna očala z zaščito obraza. Za vašo osebno varovalno opremo engelbert strauss ponuja mnogo izdelkov iz zelo različnih kategorij. Mednje so vključeni odsevna oblačila, delovne rokavice, izdelki za zaščito dihal in različni modeli varnostnih čevljev. Najdete lahko delovne čevlje razredov S1 do S5, razporejenih v različne zaščitne razrede. Vsa varnostna očala, vključena v engelbert strauss ponudbo, ustrezajo EN 166 standardu; poleg tega pa nekateri modeli izpolnjujejo tudi zahteve standardov EN 170 in 172.