Varovanje osebnih podatkov

Informacije o zaščiti in varstvu podatkov
Nekaj informacij o skrbni zaščiti vaših osebnih podatkov in absolutni zaupnosti njihove obravnave:
 
Kaj so osebni podatki?
Osebni podatki so podatki, ki vas predstavljajo. Na primer, vaše ime in priimek, naslov, telefonska številka in elektronski naslov.
 
Kdaj engelbert strauss uporabi in obdela vaše osebne podatke?
Zavedamo se, kako pomembno je za vas, da skrbno obravnavamo vaše podatke. Ker je zaščita osebnih podatkov ena naših najpomembnejših prioritet, vzdržujemo in nadzorujemo zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in Zakonom o elektronskih komunikacijah. To v principu pomeni, da lahko obiščete našo spletno stran, brez da bi na njej pustili kakršne koli osebne podatke.
engelbert strauss uporablja vaše osebne podatke in informacije za obdelavo naročil, dostavo naročenega in poravnavo plačilnih nalogov.
 
Kaj engelbert strauss počne z vašimi osebnimi podatki?
Osebni podatki (npr. naslov in ostale informacije, ki jih prejmemo z vaše strani) so shranjeni v našem informacijskem sistemu, predvsem zato, da lahko obdelamo vaša naročila in za upravljanje odnosov s strankami.
 
Zunanje povezave na naših spletnih straneh
Da bi vam lahko ponudili kar najboljše informacije, ima naša spletna stran tudi zunanje povezave tretjih oseb. Če ni razvidno, da so te zunanje povezave s strani tretjih oseb, vas bomo o tem obvestili. engelbert strauss nima vpliva na vsebino in obliko spletnih strani tretjih oseb, zato tu ne velja naša izjava o zaščiti in varstvu osebnih podatkov.
 
Kontakt za zaščito in varstvo osebnih podatkov
Če imate vprašanja v zvezi z zaščito in varstvom osebnih podatkov, ali če želite pridobiti informacije, vložite ugovor, pošljite popravke ali zahtevo za izbris ali če imate kakršne koli predloge, prosimo pošljite elektronsko pošto na: info@engelbert-strauss.si ali pismo na: Shop d.o.o., Godovič 155, 5275 Godovič.