engelbert strauss vam želi ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. V ta namen uporabljamo t.i. piškotke. Z nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se z uporabo piškotkov strinjate. x
Izdelki

Delavniške hlace Alois

Cene brez DDV brez stroškov pošiljanja
close

Dostava je brezplačna za vsa naročila nad 122,95 EUR (brez DDV) / 150,00 EUR (z DDV). Če je znesek vašega naročila nižji od zgoraj navedenega, znašajo stroški pošiljanja 4,88 EUR (brez DDV) / 5,95 EUR (z DDV).

Predvidoma 7 dni
Številka izdelka: 82499
Količina

Podrobnosti o izdelku

Priznani udoben kroj - brezčasni obrtniški videz. Tradicionalen kroj za zahteve sodobnega ­delovnega življenja - posebej za tesarje in krovce. Športen, raven kroj nudi veliko svobode gibanja. Trpežni, proti obrabi odporen platnu podoben material z lastnostjo Teflona® zagotavlja, da voda in umazanija v kpljicah stečeta z materiala. Dva velika stranska in obojestranska žepa za zložljivi meter, žep na zadnji strani z gumbom. Žep za kolenske blazinice, predal za orodje in pisala desno. Delno elastičen pas z ojačenimi kovinskimi YYK-zadrgami­ in dvema gumboma. Posebej obremenjeni deli so ojačeni z umetnim usnjem. Normalna širina hlačnic, brez zvona.

Material: 65 % poliester / 35 % bombaž (pribl. 295 g/m²).

Pranje pri 60 °C.

Ste videli?