engelbert strauss vam želi ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. V ta namen uporabljamo t.i. piškotke. Z nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se z uporabo piškotkov strinjate. x
Izdelki

e.s. O2 poklicni čevlji Segamo mid

Cene brez DDV brez stroškov pošiljanja
close

Dostava je brezplačna za vsa naročila nad 122,95 EUR (brez DDV) / 150,00 EUR (z DDV). Če je znesek vašega naročila nižji od zgoraj navedenega, znašajo stroški pošiljanja 4,88 EUR (brez DDV) / 5,95 EUR (z DDV).

Predvidoma 7 dni
Številka izdelka: 86950
Količina

Podrobnosti o izdelku

Kakovostni usnjeni škornji z zelo dobrim blaženjem in najboljšim preprečevanjem zdrsavanja po SRC! 


Poklicni čevlji e.s. Segamo takoj prestavijo v mehkejšo prestavo: zahvaljujoč ublaženemu vložku in mehkemu gumijastemu podplatu/podplatu iz filona ti čevlji poskrbijo za posebno vrsto udobja pri hoji. Svoje prednosti pa pokažejo šele pri uporabi na prostem: kakovostni profil podplata italijanskega proizvajalca Vibram odlično preprečuje zdrsavanje na različnih podlagah, poleg tega pa je tukaj še vrhnji material iz govejega usnja ter membrana dryplexx®, ki poskrbita za odlično vodotesnost. En čevelj, ki združuje udobje in funkcijo v zelo lepi obliki. 

  • EN ISO 20347:2012 O2 brez zaščitne kapice za prste
  • nepremočljivi, neprepustni za veter in zračni zaradi membrane dryplexx®
  • vrhnji material iz pravega, popolnoma nabrazdanega govejega usnja
  • perforacije na zgornjem delu čevlja za optimizirano delovanje membrane
  • prijetna tekstilna notranja podloga z zaključkom iz Mesha
  • odstranljiv, celopovršinski vložek z odličnim blaženjem
  • idealni za uporabnike ortopedskih vložkov, certificirani v skladu z nemškim pravilom DGUV 112 - 191 (Nemški zakon o nezgodnem zavarovanju 112 - 191)
  • protizdrsen, proti obrabi odporen in udobno ublažen Vibram gumijasti podplat/podplat iz filona v skladu s SRC, protistatičen, odporen proti gorivu in vročini do pribl. 200 °C


Teža: pribl. 570 gramov pri velikosti 42