engelbert strauss vam želi ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. V ta namen uporabljamo t.i. piškotke. Z nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se z uporabo piškotkov strinjate. x
Izdelki

Softshell brezrokavnik e.s.motion

Cene brez DDV brez stroškov pošiljanja
close

Dostava je brezplačna za vsa naročila nad 122,95 EUR (brez DDV) / 150,00 EUR (z DDV). Če je znesek vašega naročila nižji od zgoraj navedenega, znašajo stroški pošiljanja 4,88 EUR (brez DDV) / 5,95 EUR (z DDV).

Predvidoma 7 dni
Številka izdelka: 65105
Količina

Podrobnosti o izdelku

Brezrokavnik Softshell s trpežno površino in ­toplo notranjo podlogo. Popolnoma odporen pred vremenskimi vplivi in ob tem izredno udoben za nošenje. Njegove funkcijske lastnosti: odbija vodo, nepropustna za veter, zračna. Zaradi prešite podloge po celotni površini ­odbojniki toplotena hrbtu vas brezrokavnik greje tudi ob hladnih dnevih. Mehko podložen, visok ovratnik in obroba za zapenjanje s podlogo iz ­flisadvojno ščitita pred mrazom in vetrom. Veliko prostora nudijo žep s pritiskačem in trije vzdolžni žepi z zadrgo, eden ojačen z materialom CORDURA®. Odlična notranja obdelava z napoleon žepom, ježkom in dvojno enoročno nastavitvijo širine na obrobi. Za varnost z odsevniki.


Material: 100 % poliester (pribl. 310 g/m²).
podloga in vatiranje 100 % poliester.
Pranje pri 30 °C.