engelbert strauss vam želi ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. V ta namen uporabljamo t.i. piškotke. Z nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se z uporabo piškotkov strinjate. x
Izdelki
Filter

Zaščita sluha engelbert strauss


engelbert strauss zaščitna oprema, Zaščita pri delu

engelbert strauss ponuja individualno zaščito sluha za profesionalno uporabo, od čepkov do glušnikov. Zaščita sluha v prvi vrsti ščiti pred hrupom na delovnem mestu, kar pa ne pomeni, da mora biti neudobna za nošenje. Ne čepki ne naušniki z nosilnim trakom in ne glušniki ne smejo biti neprijetni za nošenje. engelbert strauss, evropski specialist za profesionalna delovna oblačila in varnost pri delu, se opira na znanje in izkušnje uveljavljenih blagovnih znamk na področju zaščite pri delu, kot so Moldex, Ear in Peltor, ki jamčijo udobno in zanesljivo zaščito sluha. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri ustrezne zaščite sluha. Čepki ali glušniki? Kateremu standardu naj moja zaščita sluha ustreza? Kako temeljito naj me zaščiti pred hrupom na delovnem mestu? V kategoriji zaščita sluha lahko najdete mnogo različnih izdelkov za zaščito sluha. Na splošno engelbert strauss priporoča uporabo čepkov na delovnih mestih, podvrženih trajno visokim ravnem hrupa. Glušnike večinoma priporočamo na delovnih mestih, kjer je treba zaščito sluha večkrat odstraniti in ponovno namestiti.

Če bi nosili očala / varnostna očala, zaščito glave / zaščito obraza in zaščito sluha hkrati, so najbolj primerni čepki. Prosimo, upoštevajte tudi intenzivnost hrupa. engelbert strauss nudi jasne napotke za izbiro primerne zaščite sluha v spletnem katalogu. Peltor zaščita sluha je razdeljena v 3 različne ravni hrupa za posebno uporabo. Podroben opis ustreznih razmer hrupa vam bo pomagal izbrati pravi izdelek. Glušniki Optime I so posebej fleksibilni pri uporabi in lahki in v skladu z vrednostjo SNR (srednja vrednost od V/S/N – vrednosti absorpcije zvoka) 27 dB. Tako Optime II, kot Optime III nudita izboljšano zaščito pred hrupom do 35 dB. Primerjava pokaže, da SNR 35 dB dosežejo tudi čepki Spark Plugs soft znamke Modex. Ti mehki, pisani čepki sledijo obliki ušesnega kanala in se anatomsko prilagodijo za individualno prileganje. Različne prednosti za različne uporabe s skoraj identičnimi zaščitnimi lastnostmi: engelbert strauss vam ponuja raznoliko izbiro v engelbert strauss internetni trgovini.