engelbert strauss vam želi ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. V ta namen uporabljamo t.i. piškotke. Z nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se z uporabo piškotkov strinjate. x
Izdelki
Filter

Zaščita glave engelbert strauss


engelbert strauss Osebna zašcitna oprema delovna celada

Poiščite perfektno zaščito glave, ki ustreza vašim potrebam

Zaščita glave, zaščita ušes, blazinice za kolena, zaščita oči, osebna varovalna oprema in še mnogo več, odvisno katere varnostne ukrepe morate upoštevati; engelbert strauss ima, kar potrebujete. Izdelki za varnost pri delu, varnostni čevlji, rokavice in zaščita glave za posebne zahteve v trgovini in industriji. Primerna zaščita glave je ključna za zaščito pred mehaničnimi vplivi. Predvsem v gradbeništvu in v gozdarstvu so profesionalne čelade nepogrešljive in iz tega razloga engelbert strauss ponuja različne modele zaščite glave, namenjene različnim uporabam. Še posebej so popularne kombinirane gozdarske varnostne čelade, ki so tudi zelo primerne, saj lahko naročite kombinacijo zelo kakovostne plastične čelade, narejene iz polietilena, ki ščiti glavo, skupaj z integriranim ščitnikom, ki ščiti obraz in oči pred trskami, vejami itd. ter z glušniki, ki jih pritrdite na čelado. Vsestranska zaščita cele glave je tako zagotovljena. Toda osnovni pogoj pri gozdarskem delu je uporaba primernih zaščitnih oblačil. Najbolj pomembna je zaščita pred urezninami, zato ponujamo različne modele profesionalnih oblačil, ki ščitijo pred urezninami. Naše e.s. gozdarske hlače, hlače z naprsnikom in hlače s krojenim pasom in naramnicami, ki ščitijo pred urezninami, smo razvili v sodelovanju z našimi strankami. Z desetletji naših izkušenj na področju delovnih oblačil in znanjem ter izkušnjami naših strank smo uspeli oblikovati varne, a kljub temu udobne modele hlač z zaščito pred urezninami, namenjene različnim uporabam v gozdarstvu.

engelbert strauss Osebna zašcitna oprema gozdarska celada

Z odsevnimi našitki in dodatnimi deli iz blaga v fluorescenčni oranžni in rumeni zagotavljamo boljšo vidnost. Posebna oblačila z opozorilnimi značilnostmi so najpogosteje uporabljena v gozdarstvu. Ponudba modelov na tem področju je precej širša od običajnih opozorilnih jaken. Posebne e.s. opozorilne sofshell jakne izpolnjujejo varnostni vidik in tudi zagotavljajo dobro nošenje ter zračno udobje. Softshell jakne so vmes med plišastimi jaknami in jaknami, ki ščitijo pred vremenskimi neprilikami. So bistveno bolj vetrotesne (in zaradi tega toplejše) od plišastih jaken, niso pa 100 % vodotesne kot so proti vremenskim neprilikam odporne vetrovke, temveč (in to je zelo pomembno) so bistveno bolj zračne. Softshell jakne so ekstremno lahke in se lahko kosajo z najtežjimi pogoji. Ti izdelki, ki so izdelani v skladu z EN 471 Cat. 2/2, so idealni za uporabo pri dnevnih delovnih aktivnostih. Vendar pa se ta delovna oblačila izpopolnijo z uporabo primerne obutve in orodja. Ti dve področji sta poleg delovnih oblačil in varnosti pri delu del ponudbe engelbert strauss. Od hlač z naprsnikov in naramnicami vse do pisarniškega materiala, engelbert strauss vam zanesljivo zagotavlja celotno opremo – in to brez kakršnih koli tveganj. Izdelke lahko v roku 30 dni vrnete ali zamenjate. V vsakem paketu je priložen obrazec za vračilo, ki podrobno opisuje postopek vračila ali menjave. Prosimo, da ga izpolnite in priložite paketu. Menjave: Izdelke, ki jih želite zamenjati, lahko naročite neposredno na obrazcu za vračilo. To pomeni, da vam ni treba ponovno naročati izdelkov pri naročniški službi.