engelbert strauss vam želi ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. V ta namen uporabljamo t.i. piškotke. Z nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se z uporabo piškotkov strinjate. x
Izdelki
Filter

Dihalna maska engelbert strauss


engelbert strauss zaščitna oprema, Zaščita pri delu

Dihalna maska je na različnih področjih dela stalna spremljevalka, ki omogoča osebno zaščito. engelbert strauss ponuja mnogo različnih dihalnih mask, od cenovno ugodne maske za prah vse do visokokakovostnih celoobraznih mask. Za številna poklicna področja so za zaščito pred grobimi nenevarnimi delci idealna rešitev cenovno ugodne maske za fin prah z ventilom ali brez. Tiskan in internetni katalog ponujata jasno izdelano pomoč za izbiro dihalne maske v obliki podrobnega seznama vseh razpoložljivih sredstev za zaščito dihal, razporejenih glede na področja uporabe. engelbert strauss ponuja kakovostne izdelke priznanih proizvajalcev Moldex in 3M, kajti zaščita dihal je stvar zaupanja. Tudi ujemajoče se kartuše s filtri in drugi dodatki za polovične maske in celoobrazne maske za različne potrebe so na voljo tako v tiskanem katalogu kot v internetni trgovini. Maske za prah, maske za delce, polovične maske in celoobrazne maske: engelbert strauss vam ponuja ustrezno dihalno masko za posebne zahteve.

engelbert strauss internetna trgovina prikazuje, kako obsežna je tema zaščite pri delu. Poleg izdelkov za zaščito dihal so vanjo vključeni tudi izdelki za zaščito kolen, glave, rok in osebna varovalna oprema. S posebnimi oblačili za mrzla in mokra obdobja engelbert strauss zagotavlja tudi ustrezno zaščito pred vremenskimi neprilikami. Delovna oblačila s proti vremenskim pogojem odpornimi lastnostmi: pomemben del za zunanja dela. Pogosto so zanje uporabljene funkcionalne jakne z membransko tehnologijo. Membrana prepreči prepustnost dežju, snegu in vetru in hkrati odvaja odvečno telesno toploto in vlago navzven. Ta funkcija je še posebej pomembna za obutev. Potne noge niso samo neprijetne, temveč so tudi nezdrave. Ugodni pogoji za stopala so pozimi še posebej težko doseženi. Debelo krzno pogosto preveč segreje stopala, zato so zračne funkcije nujne. Zato engelbert strauss ponuja mnoštvo zimskih delovnih čevljev, v skladu z EN ISO. Z delovnimi čevlji, varnostnimi čevlji in z izdelki za varnost pri delu engelbert strauss na enem mestu ponuja večino opreme, ki jo podjetje potrebuje. Poleg tega lahko naročite tudi pisarniški material.